Meksiko sa glavnim zvijezdama protiv BiH
Foto: EPA

Igraće Vela i braća Dos Santos

Meksiko sa glavnim zvijezdama protiv BiH

M. Šljivak

Selektor reprezentacije Meksika Juan Carlos Osorio uputio je pozive glavnim zvijezdama ove selekcije pred duel sa Bosnom i Hercegovinom 31. januara u San Antoniju.

Ako ne računamo igrače iz Evrope (Chicharito, Herrera, Ochoa), glavne zvijezde selekcije Meksika su Carlos Vela, te braća Dos Santos, Giovani i Jonathan.

Osorio je odlučio da ove fudbalere pozove za meč sa našom reprezentacijom. Oni bez problema mogu nastupiti u ovom duelu jer sezona u MLS ligi još nije počela, a sva trojica nastupaju u američkom prvenstvu.

Selektor je nedavno obavio razgovor sa ovim fudbalerima. Oni su pristali da odigraju ovu utakmicu, ali se čekao odgovor klubova za koje nastupaju.

LA Galaxy (braća Dos Santos) i Los Angeles FC (Vela), nisu pravili probleme i ovi igrači će biti na raspolaganju selektoru Meksika za meč sa Bosnom i Hercegovinom.

Ostatak selekcije Meksika činiće fudbaleri iz prvenstva ove zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi