Foda hvalio Sjevernu Irsku, a o BiH ni riječi
Foto: EPA

Selektor Austrije

Foda hvalio Sjevernu Irsku, a o BiH ni riječi

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine saznala je danas rivale u Ligi nacija.

Takmičenje koje se igra od septembra do novembra ove godine donijeće okršaj naše selekcije protiv Sjeverne Irske i Austrije.

Selektor Austrije Franco Foda dao je kratak komentar na grupu, a pohvalio je selekciju Sjeverne Irske.

"O ovim utakmicama ćemo razmišljati kad bude vrijeme. Protivnici su veoma interesantni. Sjeverna Irska je igrala odličan fudbal u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i završili su drugi iza Njemačke", komentarisao je kratko Foda grupu u kojoj se našla njegova ekipa.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Glavne zvijezde selekcije Austrije su Marko Arnautović i David Alaba i njih ćemo vjerovatno gledati u duelima protiv naše selekcije.

Top Komentari

Ali Baba
A jeste mi vi neka reprezentacija, da nam je 20% vaseg budžeta gdje bi nam bio kraj... Čuj ga, kao da je selektor njemačke
6 2
Sanel Orucevic
Govno razbicemovas usred beca.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi