Hajduk ozvaničio još jedan sjajan transfer
FOTO: HNK Hajduk

Nakon povratka Subašića

Hajduk ozvaničio još jedan sjajan transfer

H. Zilić

Hajduk nastavlja sa iznenađenjima nakon transfera Danijela Subašića.

Bili su jutro ozvaničili još jedan sjajan transfer, a riječ je o povremenom reprezentativcu Hrvatske, Dariju Melnjaku.

"Dario Melnjak novi je igrač Hajduka, 28-godišnji lijevi bek danas je s Bijelima na Poljudu potpisao ugovor do kraja aktualne sezone s opcijom produženja na još dvije godine. Stiže kao slobodan igrač, a u Hajduku će nositi dres s brojem 17", stoji u saopštenju splitskog kluba.

Melnjak je rođen u Varaždinu 31. oktobra1992. godine. Fudbalsku karijeru započeo je u NK Nedeljanec, a igrao je još za Zelinu, Slaven Belupo, belgijski Lokeren, azerbejdžanski Neftchi, slovenske Domžale, a posljednji klub mu je bio turski prvoligaš Rizespor za kojeg je igrao protekle dvije i po sezone.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Pomenuti fudbaler je za reprezentaciju Hrvatske upisao osam nastupa.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

jc999
Odo ja na Mračaj na trening
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi