Melo: Moj san je vratiti se u reprezentaciju

Melo: Moj san je vratiti se u reprezentaciju

Edmir Škorić

Juventusov igrač sredine terena, Felipe Melo ističe kako mu je jedina želja ove sezone da se vrati u redove brazilske nogometne reprezentacije.

"Moj san ove sezone je vratiti se u brazilsku nogometnu reprezentciju", prenosi ANSA izjavu Felipa Mela koji je impresionirao u Juventusovoj pobjedi nad Milanom u subotu (1:2).

"Činio sam dosta dobrih stvari za klub, zbog čega sam postao omiljen među navijačima i upravo to me tješi i podiže mi moral".

Melo je imao katastrofalan nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, posebno zbog pogrešaka u četvrtfinalnoj utakmici s Holandijom, nakon koje je Brazil eliminisan. Iako je njegova karijera bila na samom rubu, Melo sada uživa u nogometu.

"Ove sezone se puno bolje osjećam nego prošle. Puno ljudi mi pomaže i mnoge nogometne legende mi daju svoju podršku".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.