Melo: Oprostite mi!

Od junaka do tragičara

Melo: Oprostite mi!

Adnan Beganović

Nakon prvog poluvremena bio je brazilski junak. Sjajno je asistirao Robinhu koji je pogodio za vodstvo Brazila, no u drugom poluvremenu je uprskao sve.

Prvo je pogodio vlastitu mrežu, a potom je dobio crveni karton. Njegovo ime je Felipe Melo i trenutno je jedna od najomrženijih osoba u Brazilu.

"Tužan sam. Bilo mi je teško gledati saigrače kako plaču. Izvinjavam se brazilskim navijačima. Došao sam ovdje s mišlju da ću donijeti Brazilu naslov, ali ja sam ljudsko biće. Svi griješimo", rekao je nakon susreta Felipe Melo, te dodao:

"Nakon susreta nazvao sam kuću i čuo sam sina kako plaće. Doista mi je žao. Tužno je sve što se dogodilo, ali ja moram nastaviti dalje."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.