Sloboda pojačava vezni red iz Veleža

Osmić se priključuje

Sloboda pojačava vezni red iz Veleža · Saznajemo

E. Ganibegović

FK Sloboda će uskoro predstaviti još jedno pojačanje.

Prema saznanjima do kojih je došao SportSport.ba, tuzlanskom timu priključit će se 23-godišnji veznjak Melvin Osmić.

On bi na Tušanj trebao stići kao slobodan igrač iz Veleža u koji se tako neće vratiti nakon što mu je istekla posudba s hrvatskom Cibalijom.

Prije Veleža Osmić je bio član Alfa Modriče, gradačačke Zvijezde, te Modriča Maxime.

Osmić je do sada u karijeri nastupio na 39 utakmica u elitnom razredu bh. fudbala i upisao jednu asistenciju i vidjet ćemo da li će biti pojačanje za tim Adnana Jahića. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Slobodu su ranije pojačali Kenan Delić i Irman Sejmenović iz TOŠK-a, Kemal Mujarić iz Budućnosti, Kemal Osmanković iz zagrebačke Lokomotive, te dobro poznato ime Nikola Komazec koji se vratio s Tajlanda.

Što se tiče odlazaka, klub su napustili Nemanja Dragutinović, Josip Balić, Abid Mujagić, Mladen Veselinović, Fedor Predragović i Dženis Beganović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

fukaraslana
Samo otpadke iz drugih klubava ili starudije uzimano
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi