Memphis Depay je izveo brutalan potez u Miamiju
Foto - Screenshot

Oduševio je sve

Memphis Depay je izveo brutalan potez u Miamiju

Midhat Šljivak

Barcelona je u pripremnom meču pregazila Inter Miami rezultatom 6:0.

Katalonski velikan razbio je MLS ekipu koja nije imala nikakve šanse protiv atomskog napada tima s Camp Noua.

Dosta dobrih poteza i lijepih golova viđeno je u ovom meču, ali od svih se izdvaja potez i pogodak Memphisa Depaya za vodstvo od 5:0.

Nizozemac se našao leđima okrenut golu Intera na 12-13 metara. Pored njega je bio protivnički defanzivac, ali ubrzo je Memphis bio sam ispred golmana domaćeg sastava.

Fenomenalnim potezom Depay je izbacio protivnika iz igre. Krenuo je sam na gol i lagano je zabio za prednost od 5:0.

Memphisu bi ovo lako mogao biti jedan od posljednjih pogodaka u dresu Barcelone. Sve se više spominje priča o njegovom odlasku iz kluba i to bi se moglo i desiti.

Za njegove usluge postavljena je cijena od 30 miliona eura. Nekoliko klubova pokazuje interesovanje za Nizozemca i vidjet ćemo hoće li on zaista napustiti katalonski klub.

Memphis Depay je u Barcelonu stigao prošlog ljeta i u 38 odigranih utakmica postigao je 13 pogodaka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi