"Nemam pojma hoću li voditi Želju, ne znam šta je sa šefom"

Memić dao komentare na press konferenciji

"Nemam pojma hoću li voditi Želju, ne znam šta je sa šefom"

Haris Zilić

Željezničar je poražen od Borca rezultatom 1:2 u 31. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Nakon meča održana je i press konferencija, a medijima se obratio i Almir Memić, koji je danas sa klupe vodio tim umjesto Blaža Sliškovića.

"Zaslužena pobjeda Borca. Imali smo svoje prilike nismo iskoristili. Rezultatom nisam zadovoljan, ostalo OK. Pružio sam nekim momcima da debituju i drago mi je."

Na pitanje o Sliškoviću, Memić je odgovorio:

"Nije vodio ekipu. On ima porodičnih problema. Danas me nazvao poželio sreću, šta ja znam, to je to."

Borac je zasluženo u vrhu smatra trener Plavih.

Oglasi

"Treba 13 boda stići. Po meni zasluženo je Borac na prvom mjestu. Sad ne znam kako je Sarajevo prosulo 13 bodova, a hoće titulu. Borcu čestitam na trijumfu, na prvom mjestu. Uvijek će biti zadovoljnih, nezadovoljnih. Čim 13 bodova stigneš to je zasluženo."

Ostala pitanja su na drugoj adresi.

"Ne znam iskreno šta da ti kažem. Nemam pojma hoću li voditi Želju. Ne znam šta se dešava sa šefom. Ja ne pamtim da se ovo ikad desilo u 25 godina evo. Što je to tako druge pitajte. Ima ljudi koji vode klub."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željo se nadao trijumfu danas.

"Ja sam se i danas nadao trijumfu. Svjesno smo prepustili loptu Borcu i nadali smo se da ćemo kazniti Borac, nismo kaznili i primili smo dva jeftina gola. Ja sam ekipu pripremao da pobijedimo. Da li su igrači imali pritisak ne znam. Ja nisam imao, niko me nije zvao. Što se tiče Bake na pogrešnoj ste adresi. Vjerovatno čovjek ima problema."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hamza123456789
Sram da vas bude,upravo sam saznao iz bliskih veza da su navijaci sinoc zaprijetili zelji da ne smiju dobiti inace ce batine dobiti,mene kao zeljovca je stid,sram da nas bude.
21 20
DonKihot
Nek ste vi zapeli protiv Veleža **** vas Vico
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi