Memišević: Imam jaku želju da nastupim za BiH

Član njemačkog Werdera

Memišević: Imam jaku želju da nastupim za BiH

Samir Mlaćo

Kadet njemačkog Werdera Malik Memišević će prvi put imati priliku da nastupi za „U-17“ reprezentaciju Bosne i Hercegovine na Evropskom prvenstvu u Engleskoj.

"Nažalost, nisam mogao da se odazovem na prethodna okupljanja zbog problema sa pasošem, ali sada sam konačno tu i sretan sam što imam priliku da nastupim u dresu sa nacionalnim grbom. Drago mi je što se sve riješilo jer imam jaku želju da nastupim za BiH. Momci u reprezentaciji su me odlično prihvatili i jedva čekam utakmice da pokažem da sam pojačanje za tim“, rekao je Memišević.

Ovaj mladi napadač je zadovoljan svojom formom:

"Mogu biti sretan zbog svojih igara i nadam se da ću tako i nastaviti. Vidim i da je ekipa spremna za početak Evropskog prvenstva. Prva prepreka će nam biti selekcija Danske i siguran sam da imamo kvalitet da pobijedimo u toj utakmici. Plasman na Euro je velika stvar, ali vjerujem da ovaj tim ima još šta da pokaže i da možemo najmanje do četvrtfinala.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti