Od prve minute zaigrao

Memišević: Mislim da sam odgovorio zadatku

Fudbalska reprezentacija BiH večeras je u Razgradu u prijateljskoj utakmici s minimalnih 1:0 porazila domaću selekciju Belgije.

Selektor Prosinečki priliku za igru od prve minute je ukazao igraču Groningena Samiru Memiševiću. Iako nije nastupio na prirodnoj poziciji, nekadašnji fudbaler Radnika vjeruje da je odgovorio zadatku. 

"Izuzetna mi je čast što sam u reprezentaciji i ovo je bilo mojih prvih 90 minuta u nacionalnom dresu. Zadovoljan sam, mada nisam igrao na svojoj prirodnoj poziciji, ali vjerujem da sam dobro odgovorio na zadatak. Sa ovom pobjedom možemo biti zadovoljni", kazao je, između ostalog, Memišević.

Memiševiću je ovo bio drugi nastup za nacionalni tim, budući da je prethodno debitovao u maju 2016. godine protiv Španije.

Top Komentari

gigglessmoke
Nebi bilo zgorega ovom 'novinaru' da persira osobe sa kojima razgovara, ipak nisu skupa ovce čuvali.
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi