Memišević: Motivisani smo kao nikad, očekujemo pun stadion

Radnik u pohodu na historijski uspjeh

Memišević: Motivisani smo kao nikad, očekujemo pun stadion

Samir Memišević iz utakmice u utakmicu pruža sve kvalitetnije partije. 

Jednu od najboljih igara u tekućoj sezoni je imao u prvoj utakmici finala kupa protv Slobode u Tuzli, gdje je dao veliki doprinos ostvarivanju velikog rezultata.

"Prva utakmica je za nas prošlost. Čitav naš tim je odigrao odlično, ispoštovali smo dogovor iz svlačionice i bili smo dostojan takmac domaćinu. U prvu utakmicu smo uložili dosta truda i znoja i izborili aktivan rezultat", rekao je stoper Radnika.

Utakmica u Bijeljini će biti pravi spektakl, a posle duže vremena tribine Gradskog stadiona će biti ispunjene do posljednjeg mjesta.

"Naša ekipa je spremna i motivisana kao nikad. Ulazimo u drugu utakmicu sa blagom prednošću, ali Slobodi prepuštamo ulogu favorita, jer u ovoj sezoni sa njima imamo negativan omjer. Mi smo gotovo kompletni, od igrača koji imaju pravo nastupa u kupu povrijeđen je samo Srećković. Nadam se da ćemo imati podršku punog stadiona i da ćemo uz pomoć navijača doći do našeg cilja i prvog trofeja u ovom takmičenju", dodao je Memišević.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Finale Kupa BiH između Radnika i Slobode igra se sutra (srijeda) u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi