Memišević pravi transfer karijere: "Razgovarali smo, došao bih..."
EPA

Bh. fudbaler odlazi iz Groningena?

Memišević pravi transfer karijere: "Razgovarali smo, došao bih..."

Samir Memišević bi, barem prema najavama grčkih medija, mogao ove zime preseliti u AEK.

Ime ovog bh. fudbalera se već neko vrijeme dovodi u vezu s odlaskom iz Groningena, a među klubovima koji ga žele dovesti je i AEK s čijim je čelnicima već uspostavio kontakte oko transfera.

Da nisu u pitanju samo glasine potvrdio je i sam Memišević u razgovoru za grčku Gazzettu.

"Znam za AEK-ov interes. Već smo uspostavili kontakte, tačnije razgovarao sam sa direktorom kluba Ilijom Ivićem. Sad je sve do klubova", rekao je Memišević, ne skrivajući da bi rado došao u Atenu.

Potražite više informacija na temu Super League:

"Želio bih igrati za AEK, naravno, ipak se radi o klubu koji igra u evropskim takmičenjima. Bio bi to dobar korak u mojoj karijeri. Bilo bi sjajno kada bi se klubovi dogovorili", poručio je nekadašnji defanzivac Radnika.

Zbog finansijskih problema AEK ne može kupovati igrače sve do ljeta, pa će Grci zatražiti šestomjesečnu posudbu, uz opciju otkupa na kraju sezone.

Promo

Top Komentari

tuzlaak
**** ga AEK. u pm
2 0
NoriakiKasai
Pored holandije ti bi u Klub deklarisanih fasista. Nema logike
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi