Memiševićeva borba s vremenom: "Sljedeći sati će biti uzbudljivi"

Odlazi li u Kinu?

Memiševićeva borba s vremenom: "Sljedeći sati će biti uzbudljivi"

E. Škorić

Samir Memišević sve je bliže odlasku u Kinu, potvrdio je to i trener Groningena Danny Bujis, a o tome je govorio i direktor holandskog kluba.

Memišević (26) neće igrati protiv WIllema II, kllub mu je dozvolio da radi na transferu u Kinu, gdje bi bh. reprezentativac trebao zarađivati ogroman novac. I sam je rekao da je u pitanju novac koji može da zaradi sao u "klubu kao što je Bayern".

"Kao što je poznato već neko vrijeme, Samir čeka transfer u Kinu. Posao može da se završi u bilo kojem trenutku. Također mora proći i ljekarski pregled ako dođe do dogovora s Kinezima", napominje trener Groningena za De Telegraaf .

No, nije ostalo puno vremena...

"Koliko razumijem, tržište transfera će se zatvoriti večeras. Sljedeći će sati biti uzbudljivi. Stoga smo odlučili da Samir propusti meč protiv Willema", dodaje Buijs.

Tehnički direktor holandskog kluba Mark-Jan Fledderus je također govorio o potencijalnom transferu bivšeg igrača Radnika.

"Još uvijek pregovaramo. Teško je u ovom trenutku bilo što reći o tome, jer još nije završeno. Dugo smo razgovarali, ali ima nekoliko razloga što još nije došlo do transfera. Koronavirus također može igrati ulogu u tome ", izjavio je Fledderus.

Večeras u 2 sata iza ponoći po našem vremenu zatvorit će se prelazni rok u Kini.

Promo

Top Komentari

Chupy
Jarane uzmi pare dok mozes. Trebat ce ti za stare dane.
4 0
K79
Momak ima veliki problema sa preponama sam kaže da je razmišljao da prekine karijeru radi bolova stoga hoće da se obezbijedi financijski što prije !
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi