Memorijalni turnir „Srđan Tomić 2013“
Srđan Tomić

Sokolac

Memorijalni turnir „Srđan Tomić 2013“

M. Skaka

Drugi po redu, Memorijalni omladinski fudbalski turnir „Srđan Tomić 2013“ za dječake od 8 do 14 godina, održaće se u periodu od 20. do 22. juna u Sokocu, u organizaciji OFK „Glasinac 2011“. 

Turnir se održava u znak sjećanja na mladog fubalera „Glasinca“ Srđana Tomića, koji je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći 2005. godine.

Na trodnevnom fudbalskom događaju na stadionu „Bara“, takmičiće se 43 ekipe iz 23 fudbalska kluba Republike Srpske, Srbije i Federacije BiH, podijeljene u 4 starosne kategorije:

U14 - Pioniri - 1999. i 2000. godište

U12 - Pjetlići - 2001. i 2002. godište


U10 - Pjetlići - 2003. i 2004. godište

U8   - Predpjetlići - 2005. godište

Pored domaćina i organizatora turnira, učešće su najavile sljedeće ekipe: FK „Sutjeska“ Foča, FK „Vlasenica“, ŠF „Šampion“ Ilidža, FK „Olimp“ Pale, FK „Olimpic“ Sarajevo, ŠF „Young Boys“ Sarajevo, ŠF „Novi grad“ Sarajevo, FK „Han Pijesak“, FK „Mladost“ Rogatica, FK „Sokolac“, FK „Famos“ Vojkovići, FK „Borac“ Trnjaci, FK „Budućnost“ Arilje, AS „Feniks“ Bijeljina, FK „Azot“ Vitkovići, ŠF „Korak plus“ Sarajevo, FK „Drina HE“ Višegrad, FK „Milići“, ŠF „Tango“ Istočno Sarajevo, ŠF „Bambi“ Višegrad, ŠF „Osmica“ Breza i ŠF „Piksi“ Pale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.