Depay ne preskače vježbe za noge u teretani: Fotografija mnoge ostavila bez teksta

Adama Traore dobio konkurenciju

Depay ne preskače vježbe za noge u teretani: Fotografija mnoge ostavila bez teksta

Endin Čaušević

Memphis Depay je prošlog ljeta potpisao za Barcelonu i pored problema s povredama uspio je da opravda očekivanja.

Nizozemac je stigao kao slobodan igrač iz Lyona, te je ove sezone najbolji strijelac katalonskog kluba. Depay je imao problema s povredama prethodnih nekoliko mjeseci, ali se ponovo vratio u tim.

Iako su se pojavile špekulacije da bi Depay nakon samo jedne sezone mogao napustiti Barcelonu čini se da se to neće desiti jer je Xavi poručio da računa na njega i u narednoj sezoni.

Xavi je oduševljen radom i trudom Depayja na treninzima i poručio je ostalim igračima da se trebaju ugledati na Nizozemca.

Depay pored treninga Barcelone dosta vremena provodi i u teretani, a to se vidi i na fotografiji koju je Barca jučer objavila nakon posljednjeg treninga pred večerašnji okršaj protiv Betisa.

Trud nizozemskog napadača u teretani se itekako isplatio, a mnogi su oduševljeni što ne propušta vježbe za noge što se itekako na njemu vidi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Image

Također, pojedini navijači Barcelone poručili su i da je Adama Traore dobio ozbiljnu konkurenciju kada je u pitanju fizički izgled i rad u teretani, te da je Depay postavio novu ljestvicu za svoje saigrače u svlačionici.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nedd
On treba ulaziti poslije 60 minuta igre, kad umor uzme svoje njega u vatru, kvalitetan igrač.
0 0
BabaGreca
A Boga mi ne preskace ni vezbe za ruke
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi