Menadžer o nastupu Begovića: Mislim da prije meča ovo nije ni sanjao
Foto - EPA

Zadovoljan izvedbom bh. golmana

Menadžer o nastupu Begovića: Mislim da prije meča ovo nije ni sanjao

M. Šljivak

Asmir Begović sinoć je odveo Bournemouth u treće kolo Carabao Kupa.

Begović je promašio penal u seriji, ali je imao malo sreće jer mu je i kolega iz dresa Crystal Palacea zapucao loptu preko gola, da bi potom Asmir odbranio udarac Luke Milivojevića za prolaz dalje i duel sa Manchester Cityjem.

Zadovoljan je nakon svega i menadžer kluba Jason Tindall koji je pohvalio Asmira.

"Nije imao previše posla tokom utakmice, ali ono što je uradio bilo je jako dobro", rekao je Tindall za Daily Echo i nastavio je:

"Zadovoljan sam njegovim nastupom. Uvjeren sam da pred utakmicu nije očekivao da će sačuvati mrežu, promašiti penal, a zatim i odbraniti penal i odvesti nas u narednu rundu".

Begović se u proteklom periodu povezivao sa brojnim klubovima, a menadžer Bournemoutha o natpisima kaže.

"Svi naši najbolji igrači se povezuju sa drugim klubovima. Dok mi neko ne kaže drugačije, oni će biti igrači Bournemoutha. Drago mi je što imam dosta odličnih fudbalera u svom timu", istakao je.

Top Komentari

OR7
bravo za Begu,ma Bega je pravi golman....
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi