Jasna poruka Asmira Begovića na Instagramu nakon meča u Zenici

Baraž je sada svima u fokusu

Jasna poruka Asmira Begovića na Instagramu nakon meča u Zenici

E. Čaušević

Reprezentacija BiH sinoć je u Zenici poražena od Poljske (1:2) u meču drugog kola Lige nacija.

Selektor našeg tima Dušan Bajević znatno je promijenio ekipu u odnosu na okršaj protiv Italije jer je želio vidjeti na koje igrače može računati narednog mjeseca u meču baraža za EP protiv Sjeverne Irske.

Tako se nakon duže pauze na golu našao i Asmir Begović koji je nosio kapitensku traku u sinoćnjem meču. Ovaj poraz nije toliko teško pao Zmajevima jer su svjesni da je utakmica protiv Sjeverne Irske sada jedini fokus.

Nakon sinoćnje utakmice Begović se oglasio jutros na Instagramu i poručio je da mu je uvijek velika čast nositi nacionalni dres.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Velika borba sinoć. Malo nam je sreća falila, ali idemo dalje na baraž. Vazda velika čast", poručio je golman bh. selekcije.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CE3hihAhIKP/[/instagram]

Promo

Top Komentari

Bhf111
Drzi se one zvake sto zvaces 90minuta
4 9
Armin29
drži se klupe
6 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi