23

Komentari (23)

krems_krems12
Mogao je produziti ugovor, odraditi europu sa Zeljom, jos vise na sebe skrenuti paznju i mnogo bolje profitirati. U svakom slucaju i na ovom do sada treba mu se zahvaliti, ekipi je donio nekoliko kljucnih pobjeda i bodova, a samim tim i izlaskom u europu i novca.
podstanarsalavora
Kakav crni Bulić,pa taj frajer nema dodirnih tački sa Santosom.
user1676150606
Ko ti je menadjer odmah se rokni jadan nisi bio. Gdje njega izabra Bog te ne ubio ?????
Kyle8812
Etoo (bivsi desni bek Dinamo ZG) ga je doveo u Hr pa u BiH kasnije,i Santos ga dosta sluša i poštuje tako da ne bi me čudilo da mu on nadje neki angažman!
@rm1n
Vratiti će se on slijedeće godine u našu ligu! On je možda bio najbolji igrač Želje zato što su svi loši bili! Željo je ove godine bio ispod svakog standarda
user1613662710
Upropastit ce covjeku karijeru i kasnije ce molit da ga Zeljo primi nazad,pamtite moje rijeci.
komentator1
Hahahaha Cuj Olimpija bila zainteresovana?? U svemu pokusavaju kopirati nas najveci i najtrofejniji klub SARAJEVO. I zar strateski partner nece pomoci da se plate dugovanja i da santos ostane?
lakilone
najveci niste, najtrofejniji niste, a hvala Bogu ne mozete nikad biti ni strateski partner jer vam je grupa davno ugasena, lp.
Adrian
Ne trudi se dzabe.
komentator1
Sta je bilo sine Andrija? Maca pojela jezik??
Njazri94
Zamisli pises da si najtrofejniji,a tamo realnost sasvim drugacija hahahah
Adrian
E moj ti koliko si smijesan.
user1574859714
Mozes li nam na navesti kako ste to najveci i najtrofejniji?
komentator1
Npr po trofejima, po transferima, po akademiji, po legendama i najboljim igracima, PO BROJU SEZONA U NAJVISEM RANGu takmicenja, po vjecnoj tabeli, NAJVAZNIJE OD SVEGA: Po svijetloj proslosti bez ijedne mrlje, a ne kao zeljana koja je jedini BH klub kojem je sud dokazao namjestanje i koji je zbog toga izbacen u nizi rang! Ili u tome da klub proglasi a navijaci podrze da im je najveca legenda upravo taj kriminalac zbog kojeg su sve to pretprili itd itd itd. Mogao bih ti pisati do sabaha koliko je primjera ali nema potrebe i ovo je sasvim dovoljno!
user1660808179
kljusino pitarska komentator ..sta lažes ti ovdje da je neko izbacen u niži rang? Sezonu su počeli sa - 6 bodova poglavico sa lavora? Zaboravljas aferu Punac kad vas hžje čovjek javno prozvao za 20 milja da platite za namještenu tekmi a sto se tice eyćx Yu i aferu Šajberovo kolo gdje su svi štimali rezultate pa se čitavo kolo ponovilo? Sta glumite više moralne vertikale slino pitarska? Ti si samo jedean napaceni pitar sa lavora kojeg pojede mržnja i nakačio si se kao i ostale pitarske kljusine na vijesti o vecem Sarajevskom klubu jer na vašim vas nema po tri komentara. Poserem ti se na partijsko policijsko režimsku tvorevinu Torpedo.
komentator1
Izbaceni su skretnicari zbog kriminalca ivana osima koji je prodavao i namjestao utakmice an ivan je dobio zabranu bavljenja sportom. Informisi se glupi cetnicce! A ta afera je zavrsila tako da je kamiondzija kojem su skretnicari vise puta isli na noge i lizali mu anus, platio odstetu za klevetu i lazi. MITOMANE!!!
user1678835250
SANTOS OSTANI NE SLUSAJ AGENTE OSTANI SANTOS
user1678835250
Bulicu picko jedna samo gledas pare mali je trebao ostati na Grbavici
DamirT
A ti ne bi gledao na njegovom mjestu?
podstanarsalavora
Nema on veze sa Santosom,vjeruj
user1678835250
Uzet ce Bulic milion mamu mu ****mmmmmm
Hadzija123
Relano frajer je prekucao ovu ligu ali bojim se da ce kao i mnogi mladi igraci koji su potrcali da odu u jace lige jednostavno potonuti nestati jer nasa liga nije nikakvo mjerilo,mora se uzeti u obzir i da 90%njegovih prodora ubacivanja iza protvnikove odbrane ide na cast Stilicu koji ga je pitao loptama a to se najbolje vidjelo kada stilic nebi bio starter da ni Santos nista nebi pokazao ali fudbal i jeste timski slort,ave u svemu strasan igrac.Sretno majstore
user1678835250
Bulic u milionima mamu ****
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.