Menadžer progovorio o Salihovićevoj budućnosti
EPA

Šta se dešava sa Sejom?

Menadžer progovorio o Salihovićevoj budućnosti

Bivši bh. reprezentativac Sejad Salihović aktivno traga za novim klubom nakon što se razišao sa St. Gallenom. 

Salihović posljednjih dana trenira sa Hoffenheimom, međutim u klub za koji je svojevremeno igrao gotovo deset godina se neće vratiti, što je potvrdio i Tolga Dirikan koji radi u agenciji koja zastupa našeg fudbalera. 

"Razlog treniranja s Hoffenheimom je to što želi da bude fizički u vrhunskom stanju, no povratak nije opcija", kazao je Dirican za njemačke medije i dodao:

"Kada je u pitanju njegova budućnost, odlazak u egzotične zemlje nija opcija." 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Jedinu epizodu van Evrope ovaj 32-godišnji vezni fudbaler je imao u Kini, gdje je nastupao za Beijing Rehne, iz kojeg je u februaru otišao u Švicarsku.

Ranije je igrao za Hoffenheim i Herthu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi