Menadžer Stokea: Begoviću dobro ide, ne žurimo sa prodajom

Mark Hughes

Menadžer Stokea: Begoviću dobro ide, ne žurimo sa prodajom

Golman bh. reprezentacije Asmir Begović već neko vrijeme želja je brojnih evropskih velikana, a posljednji u nizu koji je pokazao interes za njegove usluge je Real Madrid.

Ipak, u Stoke Cityju ne zalijeću se puno sa izjavama kada je u pitanju transfer Begovića. Menadžer kluba Mark Hughes istakao je kako nema žurbe za njegovom prodajom, obzirom da odlično napreduje i stalno pokazuje svoju vrijednost.

„Asmir zna šta mi u klubu mislimo o njemu i kada dođe pravo vrijeme razgovarat ćemo o eventualnom transferu. Nema smisla da žurimo, jer mu dobro ide i pokazao je svoju vrijednost“, kazao je Hughes koji uvijek biranim riječima govori o našem golmanu.

„Bio je odličan prošle sedmice. Osim što odlično brani i drži nas u boljem položaju od protivnika, on je velika podrška našoj odbrani“, zaključio je Hughes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.