Menalo izabran za sportskog direktora HNK Čapljina

Dosta promjena u strukturi kluba

Menalo izabran za sportskog direktora HNK Čapljina

H. Zilić

HNK Čapljina u novu sezonu ulazi sa dosta promjena kada je u pitanju Uprava kluba.

Čapljinici imaju visoke ambicije u ovoj sezoni, prethodna je imala dosta turbulencija u organizacinom smislu, ali u nove akcije kreću sa dosta optimizma.

Za sportskog direktora kluba izabran je Pero Menalo, inače brat našeg reprezentativca Luke Menala.

Za predsjednika izabran je Goran Dodig, nekadašnji fudbaler Čapljine.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

Dodig, će predvoditi novu Upravu koju čine : Goran Lukenda, potpredsjednik kluba te Davorin Bule, Krešimir Raguž, Marijo Palameta, Jurica Dodig, Davor Šutalo, Pero Menalo, Antonio Spužević, Damir Raič, Toni Knežević, Zdravko Đevenica i Ivan Ćubela.

Iz Uprave najavljuju da će poseban akcenat dati omladinskom pogonu koji danas broji okom 150 djeece u svim kategorijama.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti