Menalo: Mijenjao bih gol za bodove

Napadač Širokog nakon remija sa Sarajevom

Menalo: Mijenjao bih gol za bodove

M. Maksimović

Ulazak Luke Menala donio je napredak u igri Širokog Brijega tokom sinoćnjeg derbija protiv Sarajeva. Mladi fudbaler upisao se i u strijelce, ali Širokobriježani do kraja susreta s igračem više nisu uspjeli postići pogodak za drugo vodstvo na utakmici.

“Gol me je obradovao, ali sam razočaran jer nismo osvojili tri boda. Kada bi moglo, pogodak koji sam postigao zamijenio bih za pobjedu nad Sarajevom“, rekao je Menalo za SportSport.ba.

Posebno je zažalio za brojnim propuštenim prilikama, među kojima je i jedna koju je i sampropustio u finišu meča.

“Imali smo višeod igre, šteta je što nismo iskoristili prilike koje smo stvorili. S jednim bodom Sarajevo može biti mnogo zadovoljnije, ipak su oni igrali s deset igrača većim tokom meča“, dodao je Menalo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije