Mendy se vraća na teren ranije od očekivanog

Fudbaler Manchester Cityja

Mendy se vraća na teren ranije od očekivanog

Fudbaler Manchester Cityja Benjamin Mendy najavio je da će se vratiti na teren prije od očekivanog.

Najskuplji defanzivac u historiji fudbalera je prije mjesec dana pretrpio ozbiljnu povredu križnih ligamenata, a iako je najavljeno da je za njega sezona završena, na teren bi se mogao vratiti ranije. 

To je Mendy najavio u intervjuu koji je dao za Times.

“Rekao sam Pepu i suigračima da ću biti spreman za polufinale Lige prvaka, igrat ću ove sezone. Treniram sedam dana sedmično kako bih ostvario svoj cilj i vjerujem da ću uspjeti”, rekao je Mendy.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjećamo da je Mendy na Etihad stigao u ljetnom prijelaznom roku iz Monaca za čak 52 miliona funti, čime je postao najskuplji defanzivac u historiji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi