Menez: Želimo u Ligi prvaka dougrati što je dalje moguće

PSG lako u osminu finala

Menez: Želimo u Ligi prvaka dougrati što je dalje moguće

Edmir Škorić

Nogometaš PSG-a Jeremy Menez ističe da on i suigrači žele ići do samog kraja u Ligi prvaka, te ga ne zanima koga će klub dobiti za protivnika u osmini finala.

PSG je kao prvi iz grupe A prošao u osminu finala. Parižani su sinoć savladali Porto, a u šest utakmica upisali su pet pobjeda i tek jedan poraz.

 

"Uvijek želite dogurati što dalje kada je u pitanju natjecanje poput Lige prvaka, no ivdjet ćemo koga će nam dodijeliti žrijeb", kazao je Menez, dodavši:

 

"Nemam posebnih želja, najvažnije da ne potcijenimo koga god dobijemo."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

Parižani u subotu u 16. kolu Ligue 1 dočekuju Evian, a trenutno su četvrtoplasirana momčad u doamćem prvenstvu sa pet bodova manje od vodećeg Lyona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.