Mensah-Bonsu ponovo otpušten

Mensah-Bonsu ponovo otpušten

Midhat Šljivak

Krilni centar reprezentacije Pops Mensah-Bonsu dobio je otkaz u Maccabiju iz Tel Aviva iako nije odigrao niti jedan zvaničan meč u dresu "ponosa Izraela".

Ovaj krilni centar je ovog ljeta dogovorio prelazak u Tel Aviv, no na pregledima je utvrđeno kako ima povredu koljena, te su odlučili raskinuti saradnju s njim. Slično se Mensah-Bonsou dogodilo i prošlog ljeta kada je dobio raskid ugovora sa Cajom Laboral, gdje također nije odigrao niti jednu zvaničnu utakmicu.

Mensah- Bonsu je imao veoma uspješnu prošlu sezonu sa ekipom Bešiktaša gdje je osvojio titulu prvaka Turske, te titulu Eurochallenge Kupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.