Mensur Bajramović selektor Sirije

Nekadašnji selektor BiH preuzeo azijsku ekipu

Mensur Bajramović selektor Sirije

Nekadašnji trener Zenica Čelika, sarajevske Bosne i selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Mensur Bajramović novi je selektor Sirije.

Bajramović već dvije godine živi i radi u Siriji, gdje je sa uspjehom vodio tamošnji klub Jaali, te su mu u Košarkaškom savezu Sirije odlučili ponuditi mjesto selektora nacionalne ekipe te zemlje, što je bh. stručnjak prihvatio.

Prvi ispit sa košarkašima Sirije Bajramović če imati već krajem ovog mjeseca, kada će ta selekcija nastupati na turniru u Iraku, koji će ujedno biti i kvalifikacioni za Prvenstvo Azije koje će se održati u Kini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.