Ponovo će sarađivati sa Musemićem

Mersudin Ahmetović potpisao za FK Igman Konjic!

14

Komentari (14)

posto_tad_nisu_postojali
Što bi se oprostio u Sarajevu kad navijači bojkotuju. Bolje da ode pomoći Husrefu i Igmanu da se iščupaju
nakopitam
@pjanke.sa Znam ja vrlo dobro na cijoj sam strani-UVJEK SAM NA STRAI SARAJEVA!!!! Ovi klosari dolaze i odlaze a Sarajevo ostaje.
pjanke.sa
Nemoj ti hl**** ti biti na strani Sarajeva sa takvim komentarima.
Starigrad01
Merso lave,nek je tebi Hairli.Ako Bog da da pomogneš Igmanu da ostane u ligi.U svakom slučaju nijedan pravi navijać Sarajeva te nikad neće zaboraviti.I svakako da nam se vratiš u klub na neku funkciju,ti si to itekako zaslužio,ljudino.
user1647171923
Merso je igračka i ljudska gromada.
nakopitam
VELIKO RAZOCARENJE. DOBIO JE PONUDU ZA SKOLOVANJE I POSAO U OMLADINSKOM POGONU FK TAN, ALI ON ZELI JOS DA IGRA! DABOGDA NI MUNITE NE ODIGRAO!!
pjanke.sa
Ne znas ni ti na cijoj si strani! Danas protiv uprave, sutra protiv igraca, dabogsacuva
user1660138073
Kakav crni igrac za primjer,udaranje protivnika, psovanje protivniku sudijama,o cemu pricate ?? Vi kao da nikad niste gledali utakmice Sarajeva uzivo a bgmi ni preko tv-a
Mowzilla
Slazem se, jos voli bogarati kao vlah nekakav. A i furka na Ibrahimovica mu je nigdje veze...
antikomunist
Da je vise Mersudina Ahmetovica u nasoj ligi.Iako sam Velezovac,Mersudinu skidam kapu.On je INSAN za desetke,bez obzira gdje igra.Sretno Merso,samo ga nemoj zavalit Velezu, a ostalima trpaj;)
Trenbolon
Jedan od rijetkih koji ce uvijek na Kosevu aplauz dobiti!
nakopitam
Dobice od glupih navijaca jer mi smo uistinu najgluplji navijaci u Europi. ZasSTO DA DOBIJE APLAUZ?? ZBOG TOGA STO JE OTISAO A IMAO JE PONUDU ZA POSAO U SARAJEVU??? VIDI SE DA MU JE UZOR KRME RUNDINO KOJE SE ODAZIVA NA IME husref..
ned.hz
Sretno Merso i hvala ti za sve!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.