13

Komentari (13)

Zeljo4life
A koševski lavor a pogotovo istok je baš mjerilo! hahahahahah Svaka ćast na tekstu a porodici sabur
Ćast???? To se tako piše u Ustkolini i Foči? To ti je tako kad završiš 4 razreda osnovne škole. Pravo mjerilo za krezubog navijača iz doline dugova.
Zeljo4life
I meni je to zaparalo oči nakon objave, ali jbg nema UNDO.....što bi tebi itekako dobro došlo s obzirom da imaš traume iz djetinjstva. A vrlo vjerovatno i kompleks više vrijednosti
Ne mogu te razumjeti, jbg. Samo ti znaš kako ti je poslije čuvanja ovčica i krava, pa te iznenadi buka tramvaja. Ne boj se, neće te ujesti, nije to medvjed ili vuk, to je prevozno sredstvo.
user1660808179
Retardirane njanje gdje ste? Butmirska seljadija više voli komentarisati na vijestima o vecem Sarajevskim klubu jer ih tamo ima više nego ovdje....hahahhaa....kakav kompleks ...partijska splačina 1946
Majka te okotila retardiranog seljucane rumeni. Popišam i tebe i onog ko vam je omogućio da dođete u Sarajevo, stoko smrdljivi.
user1660808179
@sta ima sminko sarajevska nisam te odmah prepoznao? Hahahhahah...ono rođen u tramvaju ...ahahaha...hrakkk pljuc...kljusino pitarska ...hahahhaa.......tvoj gore komentar zdušno ukazuje na tvoj level retardiranosti papane sa čaršije...kako si samo glup ....hahahahaa.....
visokohz
Starigrad01
Merso je bio i ostao naš Heroj.Ljudina koja je izgarala za Sveti Bordo Dres.Nek si nam živ i zdrav još puno godina,legendo naša.
Deepy
Ajde, smješno. Pustili im utakmicu i ćao.
Deepy
Sta, to je ok? Super, svaka cast.
Ti znaš da je pušteno? Ako imate te informacije, onda fino odete u policiju i prijavite, u suprotnom treba vas prijaviti za klevetu. Jučer ste se naguzili Tuzla Citiyu, to ne komentarišeš?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.