Mertens: Napoli mora igrati svoju igru

Belgijanac nakon poraza od Cityja

Mertens: Napoli mora igrati svoju igru

Belgijski napadač Dries Mertens rekao je nakon sinoćnjeg poraza u gostima od Mancehster Cityja da Napoli mora igrati svoju igru. 

Mertens je na meču protiv Cityja promašio jedan od dva penala koje je imao Napoli i kasnije se ispostavilo da je upravo taj promašaj ostavio njegovu ekipu bez bodova na veoma teškom gostovanju. 

Mertens je nakon susreta rekao da su on i saigrači dokazali da, ako igraju svoju igru, mogu da pobijede bilo koga. 

"Ne znam zaista šta se desilo na početku meča, nismo igrali onako kako inače igramo. Nakon toga vratili smo pravu igru i dokazali smo da možemo igrati ovdje. Postoji ljutnja kod mene jer sam promašio penal. Znam da mogu ponuditi više i na ovom nivou naprosto morate koristiti ovakve prilike. Moramo nastaviti na napornim radom, jer smo večeras dokazali da ako igramo svoju igru, možemo igrati proti bilo koga. Sada je naša pažnja usmjerena na meč protiv Intera", rekao je Mertens.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti