Mešanović: Croatia je odličan klub, nadam se da ćemo slaviti plasman u HNL

Bivši fudbaler Veleža

Mešanović: Croatia je odličan klub, nadam se da ćemo slaviti plasman u HNL

H. Zilić

Hrvatski drugoligaš, Croatia Zmijavci, igrao je danas prijateljsku utakmicu protiv Zrinjskog u kojoj su Plemići slavili rezultatom 3:0.

Dres Croatie nosi i Hamza Mešanović, igrač koji je ranije nosio dres Veleža, GOŠK-a i Čapljine. Nakon meča, dao je kometar na svoj novi klub i novu sredinu.

"Odlično je, imam sve riječi hvale za klub, što se tiče igrača i Uprave. Liga je dobro uređena. Hvala Bogu, napokon sam tu bez povreda, konačno. Evo nadamo se da ćemo na ljeto slaviti ulazak u HNL. Hrvatski Dragovoljac nam bježi pet bodova i imamo realne šanse da se borimo za prvo mjesto", rekao je Mešanović.

Promo

Top Komentari

Grohot
Samo jako lave nas Crveni
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi