Mešanović: Fokusiran sam samo na Zrinjski

Napadač Zrinjskog o glasinama

Mešanović: Fokusiran sam samo na Zrinjski

M. Maksimović

Jasmin Mešanović je i sinoć briljirao. 

Zrinjski je u okviru 7. kola BHT Premijer lige BiH porazio Vitez, a napadač Plemića još jednom se upisao u strijelce postigavši prelijep pogodak za 2:0.

“Teška utakmica, ali i slatka pobjeda. Važno je da smo na vrijeme postigli pogotke i meč kasnije bez stresa priveli kraju. Što se mog nastupa tiče, zadovoljan sam, a cilj mi je u narednim kolima biti bolji“, rekao je Mešanović.

Posljednjih dana sve češće se piše o odlasku Mešanovića u inostranstvo. On je pak na priče ravnodušan, a brigu o svojoj karijeri i eventualnom transferu prepustio je svom zastupniku.

“Fokusiran sam na igre u Zrinjskom. Nisam opterećen, najvažnije je da igramo dobro i da pobijeđujemo“, dodao je.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon susreta protiv Olimpica u kojemu je postigao hat trick, Mešanović je sinoć postigao četvrti gol sezone.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti