Mešanović strijelac u pobjedi Maribora

Maribor - Vojvodina 3:2

Mešanović strijelac u pobjedi Maribora

Novu prijateljsku utakmicu pred nastavak sezone Maribor je odigrao protiv Vojvodine.

U duelu sa srbijanskim prvoligašem Maribor se pokazao kao kvalitetniji i na kraju je slavio rezultatom 3:2, a veliki doprinos tome doprinos dao je Jasmin Mešanović.

Upravo je ovaj bh. internacionalac u 40. minuti donio vodstvo Mariboru, a ono je trajalo do 50. minute kada je stvari na početak vratio Nemanja Čović pogotokom s bijele tačke.

U nastavku igra se dodatno rasplamsala, šanse su sijevale, a u 65. minuti viđen je novi gol. Ponovo do vodstva dolazi Maribor, ovoga puta preko Mitje Vilera.

Iako je u međuvremenu Vojvodina uspjela ponovo da izjednači, na kraju je Maribor slavio golom koji je minutu prije kraja postigao Kotnik za, ispostavit će se, konačnih 3:2.

Mešanović je i ranije tokom priprema tresao protivničke mreže i pokazao da se nalazi u vrlo dobroj formi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti