Emotivni oproštaj Dine Hotića od Maribora

Napustio klub nakon osam godina

Emotivni oproštaj Dine Hotića od Maribora

E. Škorić

Bh. reprezentatvac Dino Hotić je završio epizodu u Mariboru, a karijeru nastavlja u belgijskom prvoligašu Cercle Bruggeu.

Hotić je za 1,2 miliona eura prešao iz Maribora u belgijski klub nakon što je prethodno osam sezona nastupao za Ljubičice.

Po odlasku u Belgiju, Hotić je ostavio emotivnu poruku za svoj sada već bivši klub u kojem se i izgradio kao igrač i osoba.

"Osam godina, ljubičastih godina. Dugo i divno razdoblje puno uspona i padova, ali ponajviše lijepih trenutaka i pozitivnih ljudi koje nikada neću zaboraviti. Hvala upravi i cijelom timu NK Maribor, svim članovima koji su prošli kroz klub svih ovih godina i najboljim navijačima. Ovo je mjesto gdje sam proveo mladost, upoznao najbolje prijatelje i stvorio porodicu. Zauvijek ćete biti u mom srcu", napisao je Hotić na Instagramu.

Upravo je kroz dobre igre u Mariboru Hotić prošle godine postao član bh. nogometne reprezentacije.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti