Mešanović zbog povrede završio polusezonu

Peh za bh. napadača

Mešanović zbog povrede završio polusezonu

Jasmin Mešanović, bh. internacionalac iz redova Maribora, danas će biti podvrgnut operativnom zahvatu.

Bivši napadač Zrinjskog je, naime, zaradio težak udarac u glavu u susretu protiv Olimpije, a nakon intervencije ljekara prebačen je u bolnicu gdje je ustanovljeno da mu je napukla kost iznad oka.

Iz tabora slovenačkog prvaka su saopštili da će Mešanović danas u jutarnim satima biti podvrgnut operativnom zahvatu u Univerzitetskom kliničkom centru u Mariboru.

Vrijeme oporavka se još ne može predvidjeti, ali sigurno će trajati nekoliko sedmica, tako da je za Mešanovića ova polusezona završena.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Mešanović ove sezone pruža veoma dobre partije u dresu Maribora. Dosad je, računajući sva takmičenja, postigao devet pogodaka i upisao pet asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti