Rivaldo otkrio Messijevu sudbinu u Barceloni

Da li će se ovo i dogoditi?

Rivaldo otkrio Messijevu sudbinu u Barceloni

S. Grebović

Legendarni brazilski fudbaler Rivaldo nema dileme kada je u pitanju ostanak Lea Messija na Camp Nouu.

Argentinac fudbaler je prošlog ljeta bio na izlaznim vratima katalonskog giganta, ali je ipak odlučio da ostane u Blaugrani do kraja ove sezone, kada mu ističe ugovor.

Ipak, inostrani mediji pišu da se raspoloženje prve zvijezde tima promijenilo otkad je na mjesto predsednika stigao Joan Laporta.

"Barcelona je napredovala posljednjih sedmica, Messi je u odličnoj formi, a očigledno da je na ekipu utjecala i promjena predsjednika. Argentinac izgleda sretnije od kada se Laporta vratio. Iz tog razloga počinjem da vjerujem da su sve veće šanse da se Messi dogovori sa upravom kluba, potpiše novi ugovor i ostane u Barci još nekoliko godina. Dolazak Laporte sigurno je povećao šanse da Leo ostane“, smatra legendarni Brazilac.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tim Ronalda Koemana trenutno je drugi u Primeri sa četiri boda manje u odnosu na Atletico Madrid, dok ih 17. aprila očekuje borba za još jedan trofej, a u pitanju je finale španskog Kupa Kralja protiv Athletic Bilbaa.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi