Messi: Budalo izađi i pokaži svoje lice

Argentinca vrijeđao jedan igrač Cityja

Messi: Budalo izađi i pokaži svoje lice

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su poraženi na gostovanju od Manchester Cityja (3:1) u okviru 4. kola grupne faze Lige prvaka.

Nakon utakmice na Etihadu bilo je jako burno ispred svlačionica obje ekipe. Naime, jedan fudbaler Manchester Cityja je vrijeđao Lionela Messija, koji je nakon nekoliko uvreda jednostavno "poludi". Argentinac je otišao do svlačionice Cityja, te je pozvao igrača koji ga je vrijeđao da izađe i predstavi se.

Ovu situaciju na kraju je smirio Sergio Aguero koji je popričao s Messijem, ali mu nije želio otkriti koji igrač ga je vrijeđao.

"Čuo sam da Messi urla i govori 'budalo izađi i pokaži svoje lice', nisam znao o čemu se radi, ali sam vidio da je Leo bijesan. Popričao sam s njim i rekao mi je da mu je jedan od mojih saigrača vrijeđao porodicu", rekao je Aguero.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi