Barcelona povela, PSG brzo izjednačio: Strijelce nije teško pogoditi

Messi siguran, zatim i Mbappe

Barcelona povela, PSG brzo izjednačio: Strijelce nije teško pogoditi

Edmir Škorić

Barcelona je povela s 1:0 protiv PSG-a u prvom susretu osmine finala Lige prvaka, koji se igra na Camp Nou, ali su gosti brzo uzvratili.

U 26. minuti je sudija dosudio penal za katalonski tim nakon što je Kurzawa srušio De Jonga. VAR je provjerio situaciju, Kuipersova odluka je bila ispravna, a Messi je bio precizan.

Ipak, samo nekoliko minuta kasnije Mbappe donosi Parižanima izjednačenje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Gol Mbappea za 1:1 pogledajte OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
E vala iskreno ovo nije vidlo penala
9 11
Mahatma.Barbie
I nek mi sad neki navijač Barcelone kaže da se naprimjer Real gura u LŠ. Pa ovo De Jong sam sebi ne bi svirao da ima imalo obraza.
9 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi