Messi: Inter? Nikad se ne zna

Messi: Inter? Nikad se ne zna

Adnan Beganović

U nekoliko posljednjih sedmica svjetski mediji jednog od najboljih svjetskih fudbalera Lionela Messija sve više se povezuje sa Interom, a sam Argentinac tvrdi da se osjeća dobro u Barceloni, ali isto tako govori i da se nikad ne zna šta se može dogoditi.

"Inter? Trenutno se u Barceloni osjećam fenomenalno da nemam nikakvu želju za odlaskom. Međutim, nikad ne znate šta se može dogoditi", rekao je Messi i dodao:

"Ne razmišljate o odlasku kada vam je lijepo, no kada stvari postanu nešto teže, ko zna? U svakom slučaju, u Barceloni se istinski zabavljam i nadam se da će tako ostati zauvijek."

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.