Messi ipak nije prijetio Manolasu, već je odbio sudiju Cakira

Ljut zbog poništenog gola

Messi ipak nije prijetio Manolasu, već je odbio sudiju Cakira

A. Čaušević

Lionel Messi i Cuneyt Cakir se poznaju već dugi niz godina pošto turski sudija iz sezone u sezonu sudi najvažnije mečeve sezone.

Barcelona je u revanš meču s 3:1 pobijedila Napoli i plasirala se u četvrtfinale. Nakon utakmice zabilježena je scena kako Messi nekom prijeti prstom.

U prvi mah činilo se da je riječ o Kostasu Manolaru koji je provocirao igrače Barcelone, međutim ipak je riječ o sudiji Cakiru.

Argentinac je bio isfrustriran pojedinim sudijskim odlukama, posebice onom iz prvog poluvremena kada mu je VAR tehnologija poništila gol.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nakon posljednjeg zvižduka Cakir je krenuo da pruži Messiju stisnutu pesnicu i pozdravi se. Kapiten Barcelone je to odbio i počeo mahati prstom...

[twitter]https://twitter.com/ClassicMessi10/status/1292208082156761089[/twitter]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

krems_krems12
Nije bio isfrustriran kad su im sudije priznale prvi gol i ako je bio ocigledan faul Lenglet-a
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi