Messi iznenadio Enriquea na današnjem treningu

Želi da igra protiv Celtica

Messi iznenadio Enriquea na današnjem treningu

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone u srijedu igraju protiv Celtica u okviru grupne faze Lige prvaka.

Katalonska ekipa sutra putuje u Škotsku gdje će u srijedu odmjeriti snage protiv Celtica. Barcelona je prethodnog vikenda "kiksala" protiv Malage na domaćem terenu, ali na tom meču su bili bez Lionela Messija i Luisa Suareza.

Suarez je meč protiv Malage propustio zbog žutih kartona, dok je Messi sa okupljanja reprezentacije došao sa stomačnim virusom. Iako je najavljeno da će Argentinac propustiti i utakmicu protiv Celtica zbog bolesti, čini se da će Messi biti spreman.

Najbolji igrač Barcelone danas se na iznenađenje mnogih pojavio na treningu, te je poručio Luisu Enriqueu da želi putovati s ekipom u Škotsku. Podsjećamo, u prvom duelu ovih ekipa u septembru Barcelona je slavila protiv Celtica sa 7:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi