Aguero objasnio šta se dešavalo ispred svlačionice Cityja

Messi se svađao s igračem Cityja

Aguero objasnio šta se dešavalo ispred svlačionice Cityja

Endin Čaušević

Manchester City sinoć je na svom Etihadu savladao Barcelonu sa 3:1 u meču 4. kola grupne faze Lige prvaka.

Ekipa Pepa Guardiole nakon preokreta uspjela je da ostvari veliku pobjedu protiv Barcelone i tako se osveti za težak poraz u prvom meču. Ipak, u centru pažnje nakon utakmice bio je Lionel Messi koji je bio bijesan nakon što mu je jedan igrač Cityja vrijeđao porodicu.

"Kada god izgubite ne možete biti sretni. Vidio sam da nije raspoložen, znam ga dobro da mogu to vidjeti. Logično je da niko nije raspoložen kada doživi poraz. Mislio sam da se meni obraća kada je ljutito vikao ispred svlačionice. Kasnije sam shvatio da ga je neko vrijeđao i to je zaista razočaravajuće. Morate poštovati igrače poput Messija", rekao je Aguero.

Engleski mediji još uvijek ne znaju ko je fudbaler koji je vrijeđao najboljeg igrača svijeta. Ni Aguero to nije želio otkriti iako sigurno zna o kome je riječ.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi