Messi: Iznenadio sam se kada sam vidio da je Ronaldo potpisao za Juventus

Završetak borbe u Španiji

Messi: Iznenadio sam se kada sam vidio da je Ronaldo potpisao za Juventus

Endin Čaušević

Fudbaler Barcelone, Lionel Messi, po prvi put odlučio je javno pričati o Cristianu Ronaldu i njegovom transferu iz Real Madrida u Juventus.

Ronaldo je nakon devet godina odlučio da napusti kraljevski klub i karijeru nastavi u Juventusu čime je završena nevjerovatna era Messija i Ronalda u španskoj La Ligi. U izjavi za španske medije Messi je izjavio da je bio veoma iznenađen kada je vidio da je CR napustio Real Madrid.

"Real Madrid je sigurno oslabljen odlaskom Cristiana Ronalda jer je on jedan od najboljih igrača svijeta. Juventus je sada favorit za osvajanje Lige prvaka s Ronaldom. Iskreno, bio sam iznenađen njegovom odlukom da napusti Real i ode u Juventus", rekao je Messi, te nastavio:

"Juventus je veoma dobar tim i sigurno će sada biti mnogo jači i konkurentniji u Ligi prvaka. Naš cilj je da ove sezone pokušamo osvojiti to takmičenje nakon što smo tri sezone zaredom ispadali u četvrtfinalu. cilj nam je taj trofej i učinit ćemo sve da ga osvojimo".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi