Bivši selektor Argentine

"Messi je previše umoran od Messija"

7

Komentari (7)

ronaaaa
A brate koliko puta Mesi Mesi...
BobPaisley
...Messi vise nije onaj stari otkad ga je van Dijk pronosao u dzepu 90 minuta u onom rasturanju Barcelone na Anfieldu...djeluje mi i malo poguzvan,ipak nije malo 90 minuta tumbanja po dzepu :D
YouTalkinToMe
Ko bi rekao da ces naći boba a.k.a. Gaziju2 u komentarima na ovoj objavi, ne lici mi to na tebe.
MirzaBarucic
Messi na Nou Campu osobno ponizio i Van Dijka i Liverpool. To što je Dembele fulao dva zicera u posljednjih pet minuta (nakon vanzemaljskih asistencija Messija) im se na Anfieldu obilo o glavu. A isti taj Van Dijk je nakon dodjele Zlatne Lopte rekao da je Messi najveći svih vremena. Hajde ti frajeru komentariši Miretovu košulju.
YouTalkinToMe
Lik komentarise djecu sa posebnim potrebama u pazaricću a da neće miretovu košulju.
BobPaisley
@MirzaBarucic ...Messi je bio poguzvan kao Pjaniceva kosulja kada ga je van Dijk izvadio iz dzepa.
cccccc
Fabinho je zaustavio Messija, a ne Van Dijk koji ga nije smio ni napasti. Koju si ti utakmicu gledao?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.