Messi je u Barci B pokazao da je vanserijski igrač

I prije desetak godina izluđivao navijače Espanyola

Messi je u Barci B pokazao da je vanserijski igrač

Endin Čaušević

Barcelona je danas objavila video Lionela Messija u vrijeme dok je nosio dres Barcelone B.

U sezoni 2004/05. Messi je odigrao sjajnu utakmicu u gradskom derbiju protiv ekipe Espanyola, a Barcelona je video Messijevih poteza sa te utakmice odlučila podijeliti sa ostatkom fudbalske javnosti.

Čak i na ovom videu se može vidjeti da je Messi bio za klasu bolji od ostalih igrača na terenu, te da je bilo pitanje vremena kada će dobiti priliku da zaigra u prvoj ekipi. Messi je tada imao samo 17 godina, ali je briljirao u gradskom derbiju.

Barcelona B je na ovoj utakmici slavila sa 2:0, a očekivano za igrača utakmice je izabran upravo Lionel Messi. Argentinac je za prvi tim Barce u zvaničnim utakmicama debitovao samo nekoliko mjeseci kasnije.


Izvanredi Messi u Barci B (Messi was amazing in... by ss_video

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti