Messi kakvog rijetko viđamo: Iznerviran!

Reakcija zbog nedosuđenog faula

Messi kakvog rijetko viđamo: Iznerviran!

Malaga je minimalnom pobjedom (1:0) prekinula niz Barcelone od jedanaest uzastopnih pobjeda. Barca je u 7. minuti prvog poluvremena primila pogodaka uslijed velike pogreške Danija Alvesa. 

Nakon toga katalonski sastav je imao veliki broj dobrih šansi, ali do gola nije uspio stići. Koliko je to bilo frustirajuće za inače "ubojite" napadače Barcelone pokazao je najbolji od njih - Lionel Messi.

Pred kraj utakmice Argentinac je pokušao vratiti Barcelonu u igru, no njegov prodor zaustavljen je prekršajem koji sudija Juan Martinez Munuera nije vidio ili nije htio vidjeti. Messi je bio itekako iznerviran ovom odlukom glavnog arbitra meča, te je nekoliko puta snažno udario rukom po travnjaku.

Ne sjećamo se kada je posljednji put Messi iz sebe izbacio toliko negativnih emocija i frustracije...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti