Dvije verzije zašto je Messi završio na klupi

Nije bio starter protiv Betisa

Dvije verzije zašto je Messi završio na klupi

Admin Čaušević

Ronald Koeman je iznenadio apsolutno sve odlukom da u utakmici protiv Betisa Lionela Messija ostavi na klupi.

Španski mediji su odmah nakon saznanja da Messi neće biti stater otkrili dvije verzije šta se krije iza Koemanovog poteza.

Katalonski TV3 je izvjestio da sjajni Argentinac ne igra zato što ima određenih fizičkih problema, tačnije osjeća bol u skočnom zglobu.

S druge strane iz PR službe Barcelone saopšteno je da se radi o taktičkom potezu i da se iza ovakve odluke ne krije nikakva povreda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Messi je igrao sve zvanične utakmice ove sezone. Koeman je razmišljao da ga i ranije odmori, protiv Getafe u prvenstvu ili Dynamo Kieva u Ligi prvaka, ali to nije bio slučaj.

Inače, Messi je dobio priliku za igru od starta drugog dijela, a ostaje da se vidi da li će kapiten Barcelone početkom sljedeće sedmice otputovati na okupljanje reprezentacije Argentine.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije