Messi: Kriv sam za ovo, ali pobijedit ćemo Hrvatsku

Ne želi stvarati paniku

Messi: Kriv sam za ovo, ali pobijedit ćemo Hrvatsku

Edmir Škorić

Uprkos nesretnom otvaranju na SP-u u Rusiji, kapiten Argentine kaže da nema potrebe da se stvara panika.

Lionel Messi je imao zlatnu šansu da u 64. minuti vjerovatno donese pobjedu Argentini protiv Islanda kod rezultata 1:1, ali je promašio penal i ostalo je - 1:1.

"Nije lako kada igrate protiv ovakvih ekipa. Bolno je promašiti penal i osjećam se odgovornim. Zaslužili smo da pobijedimo i moramo da se poboljšamo, ali moramo ostati pribrani i mirni, a ne stvarati paniku i pritisak", kazao je Messi.

Messi nije uspio da postigne penal na četiri od zadnjih sedam utakmica, ali svejedno je spreman za duele s Hrvatskom i Nigerijom.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Ovo je tek početak i znali smo da neće biti lako. Zaslužili smo da slavimo jer smo bili superiorni u odnosu na Island. Imamo prostora za napredak, pobijedit ćemo Hrvatsku", poručio je ponajbolji nogometaš svijeta.

Top Komentari

mico
Gdje ti je Lamela tupko u veznom redu, Dybala ,Parades..poveo drugove svoje covjek na svjetsko koji su odavno za penzije
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi