9

Komentari (9)

ako1986
Da on misli na muslimane a to se odnosi i na sve druge nebi pustili da djeca Palestine pate zbog Izraela...(a znao je i njihovu kapicu nataket)igrac velik ali kao covjek kasni za Ronaldom...
Penderinos
Ne znam koliko je dobro dati pa i bezalkoholno pivo čovjeku koji je na odvikavanju od alkohola
IzgubljeniSlon
jedan moj komšija ne pije pivu jer je musliman, ali zato u svoja četiri zida mariše krmetinu sve u 16
Hakkinen
@IzgubljeniSlon a šta ti imaš sa komšijom i šta on radi među 4 zida.
Ma vodi svoj život koliko možeš bolje a svak ima pravo da jede i pije šta hoće ma koje je vjeroispovijesti.
Prvo svoja avlija pa pomozi ako hoćeš i možeš komšiji, prijatelju itf itd.
Pozzz
IzgubljeniSlon
@Hakkinen pa jeste, to si u pravu. Samo mi čudno ono u javnosti neće pive, a ovamo dere prasetinu. I glasa za SDA isto. Zbrka u glavi tog insana je velika. Jedeš li ti krmetinu? Ja volim slaninu, ali ja nisam neki musliman, nikad ne idem u džamiju.
Hakkinen
@IzgubljeniSlon vjeruj mi drug nije ni vrijeme ni mjesto pisati o pišanoj sda, krmetini, pivu, muslimanima, glasanju, ko si ti a ko sam ja.... niđe veze sa vezom.
Evo gledam M.United izgleda remi će biti.
Sportski pozdrav
lovacm
Sajaga
Novinari, Messi ima armiju ljudi sto rade na marketingu, socijalnim medijima itd. Po vama ispade kao da je on etikete lijepio i pakete slao :)
lovacm
Upravo tako, to je jedna velika kompanija, sa ogromnim prihodom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti