Messi naljutio argentinsku legendu: Bez dokaza ne dolazi u Južnu Ameriku!

Žestoke kritike nakon susreta za treće mjesto

Messi naljutio argentinsku legendu: Bez dokaza ne dolazi u Južnu Ameriku!

S. Mlaćo

Lionel Messi je odbio da uzme medalju nakon što je Argentina pobijedila Čile s 2:1 u meču za treće mjesto.

Messi je dobio direktan crveni karton nakon obračuna s Medelom, koji je također isključen, a nakon utakmice zvijezda Barcelone je imala šta da kaže.

"Možda je ono što sam rekao prethodnih dana bio razlog da danas ne dobijem samo žuti već crveni karton. Važno je da je reprezentacija na dobar način završila takmičenje", rekao je Messi pa je nastavio:

Kazao je da korupcija i sudije nisu dozvolile ljudima da uživaju u nogometu, što je žestoko zasmetalo organizatorima, a reagovao je i Ricardo Gareca, legendarni argentinski nogometaš i trener.

Imao je šta reći Messiju.

"Ako Messi tako misli, treba da pokaže dokaze za takve optužbe. Poručujem da bez njih ne dolazi u Južnu Ameriku i govori da smo prljavi", jasan je bio popularni El Tigre.

Top Komentari

VelaHavle
E legende, nikad cuo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi