Messi napokon prekinuo tišinu na društvenim mrežama

Objavio novu fotografiju

Messi napokon prekinuo tišinu na društvenim mrežama

Edmir Škorić

Lionel Messi prekinuo je svoju šutnju na društvenim mrežama objavivši sliku svoja tri dječaka.

Argentinac (33) potvrdio je da će ostati u Barceloni iako se činilo da će nakon 16 sezona napustiti katalonski ponos. Na kraju, on će tu igrati i 17. sezonu, a narednog ljeta ima pravo da kao slobodan igrač ode iz kluba.

On je uglavnom zapostavio nekoliko dana društvene mreže, a jedinu komunikaciju s novinarima i javnošću imao je njegov otac i agent Jorge. Sada je objavio fotografiju svojih dječaka koje mu je rodila supruga Antonela Roccuzzo.

"Kad sam svoju želju za odlaskom prenio svojoj supruzi i djeci, bila je to brutalna drama. Cijela porodica je počela plakati. Moja djeca nisu željela napustiti Barcelonu niti su željela da mijenjaju školu", rekao je Messi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

spectron
Biće nešto od ove djece,stranka ih prati,ima ozbiljne planove s njima u budućnosti :) Ovaj najviši će biti golman,nešto niži zadnji vezni i naravno najniži špicoka kao njegov babo Messi hehe :)
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi